Over ons

In 2017 besloten de therapeuten Patricia Gaasenbeek en Lorem Ipsum de handen in elkaar te slaan en was CelWijs een feit. Via CelWijs willen ze hun kennis en jarenlange ervaring rond het thema voeding en gezondheid uitdragen.

Wie zijn wij?

Patricia Gaasenbeek is psychosociaal en natuurgeneeskundig therapeut, en werkt vanuit de principes van de voedingsgeneeskunde. Zij heeft een centrum voor chronische ziekten en aandoeningen in Hilversum.

“Ik verdiep mij al jarenlang in de kennis van zowel de orthomoleculaire geneeskunde als van de Psycho Neuro Endocriene Immunologie. Blijvend studeren geeft mij vreugde en energie. Ik volg steeds middels studie de laatste wetenschappelijke onderzoeken op het terrein van de stoffen die ons lichaam nodig heeft om gezond en optimaal te kunnen functioneren. Een gezonde natuurlijke en dus energieke leefstijl heeft dan ook van jongs af aan mijn interesse gehad, dus lang jong blijven.

In mijn centrum voor chronische ziekten en aandoeningen werk ik met chronisch zieke mensen die door een andere leefstijl dan ze gewend waren, ongekende veranderingen ondergaan. Voor relatief gezonde mensen die alleen overgewicht hebben, kan dit nog veel sneller gaan. Ik kijk naar de gehele mens in al zijn facetten en werk vanuit een diepe bezieling. Het is mijn missie om kwaliteit van leven te verbeteren, niet alleen voor mijzelf en degenen die mij lief zijn maar ook voor eenieder die dit wil.”

Patricia Gaasenbeek werkt vanuit AAratio De Praktijk, www.aaratio.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Euismod lacinia at quis risus sed vulputate. Laoreet non curabitur gravida arcu ac. Scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo. Mattis nunc sed blandit libero volutpat sed cras ornare. Magna fringilla urna porttitor rhoncus. Aenean et tortor at risus viverra adipiscing. Et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget. Elementum curabitur vitae nunc sed. Id consectetur purus ut faucibus. Urna molestie at elementum eu facilisis sed. Praesent elementum facilisis leo vel fringilla. Libero volutpat sed cras ornare arcu dui vivamus. Sagittis orci a scelerisque purus semper eget duis. Habitant morbi tristique senectus et netus et. Molestie nunc non blandit massa enim nec dui nunc mattis. Fusce id velit ut tortor pretium viverra. At elementum eu facilisis sed odio morbi. Commodo odio aenean sed adipiscing.

Missie en visie

Klachten en aandoeningen zijn geen kwestie van pech. Ze hebben allemaal oorzaken en zijn tot stand gekomen door een combinatie van genetische factoren, verkeerde voeding, chronische stress, een gebrek aan liefdevolle relaties, te weinig beweging en tekort aan voedingsstoffen. CelWijs is er voor iedereen die zich niet wil neerleggen bij klachten, vermoeidheid, overgewicht en pijn en er iets aan wil doen. CelWijs is er voor iedereen die gezond en vitaal oud wil worden. CelWijs is er voor iedereen die optimaal wil presteren.

CelWijs biedt een aantal kwalitatief hoogstaande testen aan waarmee je kunt nagaan hoe het bij jou gesteld is met een aantal zeer belangrijke gezondheidsparameters. Ook kun je bij ons de cursus Blijvend slank volgen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Via onze blog delen we onze kennis over en ervaringen rond voeding en leefstijl met je.

CelWijs leven

CelWijs leven houdt in dat je je cellen de stoffen geeft die ze nodig hebben zodat jij je gezond voelt en vol energie bent. Gezondheid ontstaat door een gezonde voeding- en leefstijl. Ziekte en aandoeningen ontstaan doordat je vaak ongewild je cellen de stoffen onthoudt die ze nodig hebben en teveel stoffen geeft waar ze ziek door worden. Als je meer inzicht in jouw gezondheid wilt krijgen ga dan naar meten is weten. Je kunt daar voor je gezondheid belangrijke informatie vinden. Je kunt je ook laten testen om uit te vinden hoe het bij jou ervoor staat.

CelWijs leven, hoe doe je dat?
Je begint met een natuurlijker leefstijl door veel verse onbewerkte producten te eten. Je eet gezonde koolhydraten, dus heel veel groenten in plaats van ‘snelle lege koolhydraten’ die vol gluten zitten. Je eet lekkere eiwitten in de vorm van  eieren, wat vis en vlees en noten.

Je eet fruit, niet alleen voor alle gezonde vitaminen, mineralen en enzymen die deze bevatten, maar ook om lekker van zoetigheid te kunnen genieten.

adminOver Ons